meni

novice

mediji

produkti

medijska objava • 19.9.2015

Revija Varčujem z energijo o Mitih o ogrevanju z IR paneli.

Z prispevek o sodobnih ogrevalnih sistemih je naš strokovnjak Mircho H. Mavrin pojasnjeval in ovrgel mite o električnem ogrevanju z IR paneli, ter pojasnil evropske trende ogrevalnih tehnologij. Celotni članke je dostopen TUKAJ.

medijska objava • 12.7.2015

Revija Pri nas doma o Flybau hišah.

Revija Pri nas doma (novi ime Dom2) se je navdušila nad našimi linijami počitniških hišic, lastne blagovne znamke FLYBAU, kjer poglobljeno predstavlja posebnosti, prednosti in zgodbo o namenu nastajanja hišic FLYBAU. Več si lahko preberite v tem PDF dokumentu.

medijska objava • 6.5.2015

Priloga v reviji 55+ o IR ogrevanu za boljše zdravje .

V članku pojasnujemo zakaj je IR ogrevanje zdravju najprijazneše ogrevanje na trgu ta trenutek. O prednostih IR tehnologije, nakupnih pasteh in kako pravilno pristopiti k načrtovanju - vam naš strokovnjak Mircho H. Mavrin podrobno razloži v tem PDF dokumentu.

medijska objava • 22.3.2015

Revija Varčujem z energijo o najcenejši vrsti ogrevanja - IR ogrevanje.

Kaj to IR ogrevanje sploh je, njegove prednosti in slabosti, ter primerjava med klasičnim - konvekcijskim ogrevanjem - in svetlobno-sevalnim ogrevanjem...vse to in še več lahko preverite v tem PDF dokumentu celotnega članka, kije bil objavljen v reviji Varčujem z energijo.